Новини

Четвърта спирка на Сектрон & Hikvision Spring TECH Tour 2024 в Пловдив

picture
Сподели Туит

Вечерта на 23 април 2024 година, в град Пловдив, се състоя едно вълнуващо събитие - Четвъртата Спирка на Сектрон & Hikvision Spring TECH Tour 2024. Над 70 професионалисти от областта на системите за сигурност в Пловдив и региона се събраха, за да бъдат част от този важен етап на технологичното развитие.

Събитието беше изпълнено с презентации на интересни нови продукти и възможности от Hikvision. Участниците имаха възможност да се запознаят с последните технологични иновации в областта на видеонаблюдението и системите за сигурност. Новите продукти представляваха вълнуващи бизнес решения и допълнителни възможности за оптимизация на сигурността и контрола.

Събитието бе обогатено с интерактивни демонстрации на живо на най-новите продукти и технологии на Hikvision. Участниците имаха възможност да видят как работят продуктите в реално време и да се запознаят с техните функционалности и възможности за прилагане в различни сценарии.

Традиционно, атмосферата на събитието бе изпълнена с много музика  и добро настроение. Участниците се забавляваха и разменяха опит и идеи в приятна и вдъхновяваща обстановка. Традиционно за  Сектрон & Hikvision Spring TECH Tour 2024 вечерта приключи с разиграване на томбола и раздаване на награди, които добавиха още повече радост и емоция към събитието.

Сектрон и Hikvision изказват своята искрена благодарност към всички колеги и партньори от региона, които станаха част от това страхотно събитие. Без тяхната подкрепа и ангажираност, събитието нямаше да бъде толкова успешно и вдъхновяващо.