Новини

Hikvision Hik Connect се премества в облака

picture
Сподели Туит

HiDDNS (www.hik-online.com) e динамична DNS услуга, осигурявана от Hikvsion за всички клиенти през последните години. Тази услуга предоставя възможност на потребителите директно да достъпват камерите си за видеонаблюдение от мобилни устройства.

С цел да бъде в крак със съвременните тенденции и да осигури по-добра услуга на потребителите, Hikvision представи новата си екстранет cloud- базирана услуга за достъп Hik Connect. Оригиналната функционалност на HiDDNS и push нотификациите са интегрирани и се запазват и в новата платформа.

В следствие на пускането на новата платформа Hik Connect, текущата услуга HiDDNS (www.hik-online.com) ще бъде спряна поетапно както следва:

Стъпка

Срок

Действие

Детайли

1

30ти Декември 2016

Уеб порталът за HiDDNS услугата (услугата за управление на потребителските акаунти) ще бъде затворен

  • Регистрацията на HiDDNS потребителски акаунти и достъп през уеб портала ще бъдат блокирани
  • Функционалността на HiDDNS се запазва без промяна. Потребителите могат да достъпват устройствата си чрез domain URL или чрез клиентския софтуер iVMS-4200/ iVMS-4500

2

16ти Февруари 2017

Нови устройства няма да могат да бъдат регистрирани чрез текущата HiDDNS платформа.

  • Вече регистрираните устройства ще могат да продължат да използват HiDDNS функцията

 

 

 

 

Поради обновлението в предлаганата услуга, всички потребители използващи HiDDNS услугата е необходимо да преминат към новата облачна услуга Hik Connect. Hikvision ще направи всичко възможно да помогне на потребителите този преход да премине гладко и безпроблемно. В допълнение всички IP камери и рекордери Hikvision могат да бъдат достъпвани и чрез DDNS услуги на трети доставчици (DynDNS, NO-IP или PeanutHull).

 

При нужда от помощ или за допълнителни консултации може да се свържете с екипа за Техническа поддръжка на Сектрон на support@sectron.com или Hikvision support.eu@hikvision.com