Новини

Hikvision представи новото поколение Turbo HD 4.0 решения за видеонаблюдение

picture
Сподели Туит

Лидерът при иновативните решения за видеонаблюдение  Hikvision, обяви, че стартира производство на новото поколение Turbo HD 4.0.

Turbo HD 4.0 ще се отличава с висока светочувствителност при ниска осветеност, 8 MP резолюция на видео изображението (4K) и пренос  на захранване  по коаксиалният кабел. Най-новото поколение продукти за видеонаблюдение от серията Turbo HD ще използва предимствата на революционната H.265+ технология за компресиране на Hikvision, която осигурява забележително като обем намаление на мрежовия трафик и мястото за съхранение.

Hikvision направи революция в аналоговото видеонаблюдение през 2012 с представянето на Turbo HD решенията за сигурност. След години на развитие и прецезиране на предлаганите продукти Hikvision стартира Turbo HD 4.0 - изцяло нова революция във  видеонаблюдението с висока производителност и ултра висока резолюция.

8 мегапикселова резолюция и удобството на захранване по коаксиалния кабел

Първите продукти от серията Turbo HD 4.0, които ще излязат на пазара са 8 мегапикселови бокс и варифокални влагозащитени камери, както и цифрови видеорекордери с  4K UHD HDMI видео изходи. 8 MP камери предлагат най-високата резололюция предлагана до момента  на пазара при аналогово видеонаблюдение. Моделите оборудвани с патентованата технолия Hikvision Power over Coax 2.0 (PoC) (захранване по коаксиал) позволяват потребителят да пренася видео с ултра висока резолюция (UHD) и захранване по един и същ коаксиален кабел, позволявайки бърза, лесна и по-евтина инсталация по съществуващата коаксиална инфраструктура. Резултатът е ненадминато качество за крайния потребител, съчетана с ценово икономична инсталация.

H.265+ намалява мрежовия трафик и пространството за съхранение

Turbo HD 4.0 не само предлага революционната видео компресия Hikvision H265 +  драстично подобрява кодиращата ефективност: намалява изискванията за мрежов трафик с до 75% в сравнение с H.264 и намалява наполовина пространството за съхранение при същият брой  кадри.  Новата технология се отличава с намален битрейт при запазване на високо качество на предаваното изображение. H.265 + е важна стъпка напред във видео компресията и създава значителни икономии на разходите за съхранение на видеозаписа.

Darkfighter технология и при системите за аналоговото видеонаблюдение

В продуктите от новото поколение Turbo HD 4.0 за първи път ще се използва и добре известната от IP камерите на Hikvision технология Darkfighter, позволяваща ефективна работа на камерата при ултраниски нива на осветеност. С уникалната технология на Hikvision, новото поколение  камери ще предоставят ясни и цветни видео изображения при нива на осветеност от само 0.003lux.