Новини

Решения за структурни кабелни системи (СКС) в портфолиото на СЕКТРОН

picture
Сподели Туит

       От 22 февруари до 14 март  2018 г. СЕКТРОН проведе серия от представяния и бизнес закуски за презентиране на решения за структурни кабелни системи (СКС) на водещи производители в областта.

     По време на презентациите в Бургас, Пловдив, София и Варна  бяха представени пълната гама от решения за медни и оптични мрежи KELine® (търговска марка на Krugel Exim, Словакия).

     Клиентите присъстващи на събитията бяха запознати с портфолиото на Formrack за 19“ комуникационни, сървърни и влагозащитени шкафове и аксесоари. СЕКТРОН ще предлага за клиентите си в България 19” шкафове за стенен или свободно стоящ монтаж с размери от 512/400 до 800/1000 mm, сървърни шкафове (600/1000, 800/1000 mm), IP66 19“ шкафове за външен монтаж на стена, стълб и фундамент и пълен набор аксесоари за тях (дигитален термостат за мониторинг и управление на температурата в шкафа).

     В премиум класа структурни кабелни системи СЕКТРОН представи решенията на швейцарския производител DATWYLER, включващи цялостни решения за изграждане на медни мрежи категория 5Е до 8 включително, както и оптични мрежи OS2 (Single mode), OM1-OM4 (Multi-mode).

     Всички посетили щанда на СЕКТРОН  по време на Security Expo 2018 имаха възможността да се запознаят на живо със структурните кабелни системи, които ще допълнят богатото портфолио от решения за сигурност и комуникации на компанията.

     За допълнителни въпроси може да се свържете с Виолета Димитрова, Продуктов мениджър „Структурни кабелни системи“ на e-mail: violeta.dimitrova@sectron.com или на телефон 029198248.