Новини

СЕКТРОН представи новото поколение TURBO HD-TVI 3.0 решения за видеонаблюдение HIKVISION

picture
Сподели Туит

По време на презентациите от 13  до 15  юли във Варна, Пловдив и София бяха представени новостите и акцентите в портфолиото на HIKVISION.

Над 180 специалисти в областта на системите за сигурност и видеонаблюдение имаха възможността да се запознаят на живо с иновациите в новата продуктова линия TURBO HD 3.0, представени от екипа на СЕКТРОН. Акцента на представянията бе поставен върху прехода от аналогови към цифрови HD-TVI решения за видеонаблюдение и възможности, които предоставя новата технологична платформа TURBO HD 3.0.

Новото поколение технология HD-TVI 3.0 позволява пренос на видеосигнал с до 3-мегапикселова резолюция (1920х1536) по стандартен коаксиален кабел на разстояние до 800 м. HD-TVI системите не изискват изграждането и конфигурирането на мрежова преносна среда, а използват традиционната схема на свързване с коаксиален кабел и BNC конектори между камерата и DVR устройството.

 Всяка от презентациите протече под формата на дискусия, в която гостите задаваха своите въпроси и изразяваха мненията и впечатленията от продуктите HIKVISION.

Всяка от презентациите завършваше с томбола с награди под формата на ваучери за отстъпка при закупуване на TURBO HD 3.0 системи за видеонаблюдение HIKVISION.

С последните HD-TVI предложения за видеонаблюдение HIKVISION взе предимство на нашият пазар, като предложи оптимално съотношение качество/цена. Надеждност на продукта  е изключително висока  и доказана - по-малко от 2 % от годишно продадените продукти с марката HIKVISION се връщат за ремонт.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори, които са се доверили на вярната комбинация СЕКТРОН  и HIKVISION.

Повече информация за предлаганите TURBO HD 3.0 камери може да намерите в секция Видеонаблюдение - 3 МЕГАПИКСЕЛОВИ TURBO HD-TVI КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЮДЕНИЕ

 

Очакваме Ви и на бъдещи презентации на СЕКТРОН.