Новини

Сектрон представи решенията за пожароизвестяване и пожарогасене на испанския производител COFEM

picture
Сподели Туит

baner_Sectron_Cofem

От 31 май до 4 юни 2016 г. СЕКТРОН проведе серия от представяния под мотото „Решения за пожароизвестяване и пожарогасене от водещия испански производител COFEM”.

По време на презентациите в Пловдив, Варна, Русе и София бяха представени новостите и акцентите в портфолиото на испанския производител COFEM.

Над 200 специалисти в областта на системите за сигурност и пожароизвестяване имаха възможността да се запознаят на живо с актуалните продукти на COFEM и богатото портфолио от решения за пожароизвестяване, пожарогасене и газ детекция, представени от екипа на СЕКТРОН и г-н Manuel Sanchez, регионален мениджър на испанската компания за Европа.

 Особен интерес сред гостите предизвикаха бюджетните предложения на адресируемите алгоритмични пожароизвестителни системи COFEM Compact Lyon за малки обекти, поддържащи 99 адреса на кръг, панелите    ZAFIR, с възможност за свързване на до 199 устройства на кръг както и модулните панелите LYON, които се предлагат във варианти до 20 кръга с 199 адреса на кръг. Интерес предизвика и възможността за въвеждане и адресиране на устройствата в системата чрез използване на безплатното мобилно приложенение COFEM installer . С него бързо и лесно може да създадете списък на устройствата в системата, чрез сканиране на QR код, както и да добавите пояснение към всеки един от тях посредством гласово въвеждане.  В допълнение се предлага и приложение за мониторинг, на което може да получавате push нотификации за настъпили събития в контролния панел в реално време – COFEM Guard.

Освен мобилните приложения бяха демонстрирани и възможностите на графичния софтуер и софтуера за програмиране, които се предлагат за  PC.

С началото на обиколката беше обявена и промоция за клиентите на Сектрон , които закупят адресируема система COFEM на стойност по-висока от 2500 Euro без ДДС да получат безплатен лиценз за графичния софтуер и мобилното приложение за мониторинг COFEM GUARD./Предложението е валидно за първите пет клиента./ От средата на юли очаквайте и нови по-ниски цени на всички системи с марката COFEM.

COFEM ADDRESSABLE SERIES

Повече информация за решенията на водещият испански производител COFEM може да намерите в регионалните офиси на СЕКТРОН в цялата страна.