Новини

Третото поколение Hikvision Turbo HD предоставя 3 MPx видео при аналоговите системи за видеонаблюдение

picture
Сподели Туит

Потребителите на аналогови системи за видеонаблюдение вече може да се наслаждават на 5MP HDTVI и 4K видео резолюция като запазят съществуващата видео коаксиална инфраструктура благодарение на третото поколение аналогови HD решения Hikvision. Turbo HD 3.0 не само осигурява по-висока производителност - запис на до 5MP HDTVI и преглед на 4К видео сигнал, но и поддръжка на трансмисия в реално време на 1080p HD до 800 метра и HD720p до 1200 метра по коаксиален кабел.

1080p HD, 5MP HDTVI и 4K видео производителност

Turbo HD 3.0 запазва лекотата на използване на аналогова система, като същевременно предлага запис до 5MP видео и прави системите за видеонаблюдение с висока резолюция възможни, без да се подменя съществуващото окабеляване или преминаване към IP камери. Turbo HD 3.0 използва HDTVI технология, елиминирайки проблеми със съвместимостта, когато трябва да комбинирате аналогова технология с нови продукти, и прави монтажа лесен и рентабилен.

 H.264+ компресия = по-ниски разходи за сторидж

Висококачествената H.264+ технология осигурява по-ефективна компреся, намалявайки с до 50% необходимото място за съхранение спрямо H.264, драстично намалява битрейта, като запазва високото качество на предаваното изображение без загуба на детайли.

 Пренос на HD видео сигнал до 1200 метра по коаксиален кабел

Hikvision Turbo HD 3.0 технологията гарантира до 1200 метра висококачествен пренос на HD720p и до 800 метра на HD1080p сигнал за видеонаблюдение чрез коаксиален кабел, Разстояния недостижими за HD-SDI или конвенционални аналогови решения. Увеличените разстояния за пренос предоставят удобно решение за по-големите проекти, и възможност за бързо и лесно удължаване на преносните трасета при съществуващите системи за видеонаблюдение.

 По-лесна инсталация с Power-over-Coax (РОС)

Hikvision Power-over-Coax (РОС) радикално опростява инсталацията - един коаксиален кабел се използва за пренос, както на видео сигнала, така и на захранването за камерите. Това води до намаляване на времето за монтаж, в комбинация с намаляване на разходите за инсталация и материали!

 Богата продуктова гама и съвместимост с продукти от други производители

Третото поколение Hikvision Turbo HD предлага широка гама от 1080p и 720p камери - корпусни, „булет“, куполни - включително PTZ - за вътрешна и външна употреба. Особено внимание трябва да се обърне на пълната гама от EXIR серията на Hikvision с 2MP и 3MP резолюция, която предлага превъзходна яснота на изображението в много слабо осветена среда. Turbo HD 3.0 предлага всички модерни технологии като цифрово намаляване на шума, подобрено IR осветление, Smart IR, вари-фокални обективи, IP66 рейтинг, и Вандалоустойчиви корпуси. В края на 2016 Turbo HD 3.0 продуктовата гама ще бъде допълнена с fish-eye камера за видеонаблюдение с 5MP резолюция.

Turbo HD 3.0 DVR рекордерите са налични в 1 / 1,5 / 2U размер, поддържат запис от камери за видеонаблюдение с резолюция до 5MP.

Продуктите от третото поколение Turbo HD са подходящи за различни приложения, от малки до големи по мащаб проекти, ONVIF съвместими IP камери също се поддържат, ако е необходимо разширение на системата.

Визионерските решения, водещи в индустрията технологии за производство, Hikvision гарантират, че гъвкавите Turbo HD 3.0 решения ще имат обратна съвместимост с по-голямата част от продуктите на други производители.

 

Повече информация за предлаганите модели камери и рекордери от третото поколение може да намерите тук