Новини

Годишна дистрибуторска среща – семинар на СЕКТРОН ООД - Златни пясъци 2008

picture
Сподели Туит

В периода 17-20 април, в комплекс „Ривиера” Златни Пясъци се проведе годишната среща-семинар на „Сектрон”. Тази година събитието събра над 200 гости от цялата страна и беше посетено от двама чуждестранни гости – г-н Stephane Racicot – Paradox Security Systems Vice-President Customer Relations и г-н Fedja Vehabovic – JVC Professional Area Manager for South and East Europe. Гости на събитието бяха и представители на офисите на „Сектрон” в Сърбия и Македония.

Тридневната програма на семинара включваше приветствие от двамата специални гости, презентации на най-новите продукти и системи на Paradox Security Systems – новите контролни панели Esprit Е45/Е55, PCS100 (GSM модул), IP100 (Ethernet модул), преглед на предлаганите авангардни системи за периметрова охрана от различен тип, презентации на нови актуални продукти за видеонаблюдение, специална лекция за тенденциите и бъдещото развитие на IP системите за видеонаблюдение, представяне на пълната гама продукти на JVC Professional от г-н Vehabovic, презентация на новостите в областта на контрола на достъп от CDVI и хотелските системи на VingCard, представяне на продуктовото портфолио на Kenwood и на системите за централизирана охрана по радиоканал на KP и RADINA и лекция за нови авангардни системи и аспирационни датчици за пожароизвестяване на Hochiki.

В свободното време за гостите на семинара бяха организирани екскурзия до „Двореца” в гр. Балчик, посещение на Аладжа манастир, състезания по картинг и пейнтбол.
На специална гала-вечеря бяха обявени номинации и връчени награди на фирми-победители в различни категории като „Най-голям съвместен проект” – “Лирекс БГ” ООД, „Най-голям обем продажби на техника за видеонаблюдение” – “Сектрон Д.О.О.” Сърбия, „Най-голям обем продажби на хотелски системи VingCard” – “Рейтекс инженеринг” ООД, „Най-голям обем продажби на продукти на PARADOX” – “СОТ – сигнално охранителна техника” ЕООД, Най-успешен партньор и дистрибутор – ЕТ „Просот – Николай Манчоров”, „Най-успешна и иновативна съвместна разработка в сферата на комуникациите” – СД “Инова-Игнатови”, „За качествено изпълнение на голям регионален проект” – “Смарт технолоджи” ООД, „Най-голям проект с международно значение” – “Сектрон ДОО Скопje”, „Най-бързо развиващ се офис” – “Сектрон Варна”, „За най – търпелив партньор” – “Сектрон Стара Загора”.

Поредната годишна среща-семинар на „Сектрон” затвърди добрите връзки, които фирмата поддържа с партньорите от цялата страна, както директно, така и чрез регионалните й офиси. Събитието отразява както стремежа на екипа на фирмата за постоянна комуникация с клиентите с цел все по-пълно задоволяване на техните нужди, така и готовността за предлагане на винаги актуална и пълна гама от системи за сигурност от всякакъв тип.