Новини

JVC Roadshow 2009 - отново в България

picture
Сподели Туит

Бусът на JVC Professional Europe се завърна отново в България. От 1 до 8 септември бяха направени презентации в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе. Посещението е част от JVC Roadshow 2009. По време на повторната си визитата в България бусът презентира новостите във видеонаблюдението от JVC Proffesional Europe пред клиентите и гостите на официалният партньорьор в страната – Сектрон ООД.

След повторната си визита в България на 9 септември бусът на JVC Roadshow 2009 посети Сектрон Белград.

По време на това посещение екипът на JVC Professional Europe съвместно с експертите на Сектрон ООД ще презентират новите продукти и решения за видеонаблюдение на фирмата, сред които актуалните модели IP камери от последно поколение VN-X35U, VN-V225U, VN-V686WPE , както и доказалите своето качество и добре познати на българския пазар аналогови камери, сред които новата моторизирана камера с 27х приближение и autotracking функция TK-C685WPE

Екипа демонстрира работата на 9 и 16 каналните мрежови видеорекордери (NVR) VR-N900/1600 , както и възможностите за интеграцията им със системи за контрол на достъп и алармени системи.
Посетителите се убедиха във възможностите на NVR системите за двупосочна аудио комуникация.

Сигналът от всички камери бе визуализиран на най-новите професионални LCD монитори от серията GM-F включваща 42, 47, 52 инчови модели.