Новини

Sectron DOO Belgrade официален представител на Kenwood за Сърбия

picture
Сподели Туит

От 11 февруари 2008-ма година Sectron DOO Belgrade е упълномощен дистрибутор на Kenwood за професионално радиокомуникационно оборудване на територията на Р. Сърбия.
Стартирането на съвместната дейност между двете фирми бе официално съобщено на презентацията проведена на 28-ми февруари 2008 г. в хотел Holiday Inn, Белград. Специален гост на събитието беше г-н Trevor Wright – регионален Директор Продажби Kenwood Великобритания. Събитието имаше за цел да представи най-новите продукти на фирма Kenwood (Japan/UK), както и специализираното полицейско оборудване за светлинна и звукова сигнализация на фирмите Shamrad, Premier Hazard и Uniontech
Бяха представени пълната гама продукти, аналогови радиостанции, както и новата система за цифрова комуникация- Nexedge на Kenwood. В областта на комуникациите интерес предизвикаха и интегрираните решения на ф-ма Zetron, както и Tetra продуктите на ф-ма Teltronic.
Събитието премина при изключителен интерес, като повече от 40 гости, представители на различни държавни организации- министерство на вътрешните работи, министерство на отбраната, много корпоративни клиенти и охранителни фирми, взеха участие в презентацията.