Новини

Сектрон №1 по продажби на CNB в Европа

picture
Сподели Туит

„Сектрон е дистрибутор №1 в Европа за последната година”. Новината бе съобщена лично от г-н Dan Choi – Senior Sales Manager , който посети централния офис на „Сектрон” ООД на 15 и 16 юли.

„Сектрон” ООД предлага на българския пазар продуктите на корейския производител от 2006 г. За изминалите 3 години камерите на CNB Technology се наложиха на българския пазар с изключително добро съотношение цена/качество, широка продуктова гама и с отлични технически параметри (550 ТВ линии, цифров шумов филтър, технологии за подобряване на светочувствителността). Продуктите за видеонаблюдение на компанията намират приложение в най-разнообразни обекти от всякакъв мащаб – търговски, офисни, складови и жилищни площи, промишлени и държавни обекти.

CNB Technology”, един от най-големите производители на CCTV камери в Корея, открива свой представителен офис в Дуисбург, Германия. Тази стъпка ще осигури по-добрата бизнес комуникация и ще засили пазарното присъствие на CNB в Европа. Към офиса ще работи и складова база със значителен капацитет, благодарение на което логистичните операции на фирмата ще се оптимизират, а времето за доставка на стоките в Европа драстично ще се намали. Планира се през следващата година към офиса да заработи и сервизно звено.

Екипът на „Сектрон” получи признание и благодарност от Г-н Dan Choi за това постижение.