Новини

Технически семинар-обучение на JVC Professional

picture
Сподели Туит

На 4-ти и 5-ти юни 2008 г. в парк-хотел „Витоша” в София се проведе технически семинар-обучение на тема „IP системи и продукти за видеонаблюдение на JVC Professional”. Събитието бе организирано от „Сектрон” ООД съвместно с JVC Professional Europe, като специален гост-лектор бе г-н Joerg Fehse – представител на Service Department в офиса на JVC във Фридберг, Германия и специалист в областта на IP видеосистемите.
Участниците в семинара имаха възможност да се запознаят на живо с последните продукти и техните технически характеристики, да усвоят основни функции и настройки на IP системите. Г-н Fehse отговори на множество въпроси и предостави полезни практически съвети по отношение на проектирането, изграждането и поддръжката на IP видео системи. Специално внимание бе отделено на новата серия IP продукти – фиксираната корпусна Ден/Нощ камера VN-V25U, моторизираната управляема куполна камера VN-V686U и 16-каналния хибриден мрежов рекордер VR-N1600U. Участниците се запознаха на живо с новите продукти и изучиха в детайли техните функционални и технически параметри.
Събитието затвърди добрите връзки между „Сектрон” и JVC Professional и създаде условия за успешно позициониране на водещите продукти на утвърдената японска компания на българския пазар.