Новини

Управление на работното време и подобряване на сигурността: Сектрон инсталира терминали за разпознаване на лица (DS-K1T341AM-S) във фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД

picture
Сподели Туит

Сектрон, довереният лидер в иновативни решения за сигурност и комуникации, успешно достави и инсталира терминали за контрол на достъп с лицево разпознаване Hikvision DS-K1T341AM-S във фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД, в която работят над 390 служители. Чрез партньорството с компанията искаме да обявим първия по рода си проект реализиран с терминали за лицево разпознаване в завод. Тези терминали служат като основен инструмент за оптимизиране и управление на работното време, гарантирайки ефективност и точност. Също така, с тях имат по-сигурен достъп до завода, като за целта на външни оторизирани посетители се предоставят карти.

Основни характеристики и предимства:

  • Ефективно проследяване на времето: Терминалите DS-K1T341AM-S използват напреднала технология за разпознаване на лица, за да записват присъствието на служителите, елиминирайки грешките при ръчно проследяване.
  • Изчерпателни отчети: Ръководителите получават достъп до детайлни отчети и информация за присъствието на служителите, което им помага да вземат информирани решения относно управлението на работната сила и разпределението на ресурсите.
  • Персонализирани решения: Сектрон предлага индивидуални решения, отговарящи на специфичните изисквания на фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД, гарантирайки безпроблемна интеграция на терминалите DS-K1T341AM-S в съществуващата инфраструктура.
  • Подобрена сигурност: Освен ползите за управление на времето, терминалите засилват мерките за сигурност чрез точно идентифициране на лицата, влизащи в завода, като минимизират риска от неоторизиран достъп.

Процес на внедряване:

Опитният екип на Сектрон извърши задълбочена оценка на нуждите от сигурност на фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД и оперативните работни потоци, преди да внедри терминалите DS-K1T341AM-S. Процесът на инсталиране беше внимателно планиран и изпълнен, за да не се прекъсне работата в завода.

Внедряването на терминали за разпознаване на лица DS-K1T341AM-S във фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД представлява значителна стъпка напред в укрепването на мерките за сигурност и оптимизиране на управлението на работното време. С използването на тази напреднала технология фабриката на Рубин Трейдинг ЕАД създава нов стандарт за оперативна ефективност и безопасност на служителите, като отваря пътя за бъдещ прогрес и растеж.

Ако и вие искате персонализирано решение от Сектрон, не се колебайте да се свържете с нас.