филтри

Изчисти филтрите
Назад

Покажи:

TS-2
Сектрон Електроникс TS-2
Детектор за допир/натиск (Touch Sensor)
Детектор за допир/натиск (Touch Sensor)
ThinPac
ThinPac
Сигурност за касиерите при обир
По време на обир, крадецът винаги изисква парите от касите или сейфа на банката. При настъпване на такова събитие персонала следва инструкциите на криминалния субект, като го остава с впечатление, че всичко върви по план. ThinPac остава невидим за него и персонала. ThinPac защитава вашият персонал и клиентите ви, като неутрализира основната цел на крадците – парите.ThinPac функционира автоматично, без да се налага интервенция на персонала по време на атаката. Сензорите на ThinPac активират системата само извън защитената зона. По този начин клиентите и персонала са в безопасност и без директен досег с мерките за сигурност. ThinPac работи, когато крадецът е преодолял всички останали бариери за сигурност между него и парите. Thinpac изпуска плътен цветен пушек, ако парите бъдат откраднати и изнесени извън охраняваната зона. Пушекът оставя петна по парите, ръцете и дрехите на крадеца. Пушекът прави парите неизползваеми.ThinPac е дискретно защитно устройство – нито персонала, нито клиентите ще знаят, че са охранявани от система за сигурност от най-висок клас.
Axessor
Kaba Axessor
Управление по време на достъпа до вашите сейфове и АТМ-и чрез електронните ключалки
Управление по време на достъпа до вашите сейфове и АТМ-и чрез електронните ключалки Axessor® на KABA
Scorpion
Scorpion
Защита на парични касети
Криминалните атаки над банкови клонове, офиси и транспортни средства превозващи парични активи бележат ръст в световен мащаб. Престъпниците използват все по-често нови и подобрени технологии в тези свои атаки. Парите съхранявани в парични касети са основната цел при тези нападения. Scorpion помага съществено да се намали риска.Scorpion защитава паричните средства по време на атаки в голяма част от използваните парични касети. Предимства при използване на системата Scorpion:Безопастност за персоналаScorpion се активира автоматичноАудио-визуални сигнали помагащи на персонала при нормалната му ежедневната работа с касетите Защитната система Scorpion се включва/ изключва чрез ключ или дистанционно управление или от друг управляващ интерфейс Системата автоматично се активира в режим гарантиращ най-високо ниво на сигурност във всеки момент или ситуация. Намаляването на атаките върху сервизния персонал ще намали персоналните и оперативните разходи.
AuditGard
Kaba AuditGard
Електронни ключалки
AuditGard e електронна ключалка осигуряваща по-високо ниво на контрол на достъп до касови и банкови помещения и ATM-и. Ключалката може да бъде програмирана за работа с контролер, мениджърски и до осем потребителски кода. AuditGard има памет за последните 512 събития с време и дата на настъпване на събитието.Софтуер за настройка дължината на комбинацията, потребители, режим на заключване, външна сигнализация и период за закъснение на отключването.Отложено отключване след въведен верен код за достъп. Ключалката няма да се отвори до изтичане на зададения период (1-99 минути) и ще остане отворена за определен период от време (1-19 минути)Тиха аларма – сигнал за отключване под принуда се изпраща към алармения контролер (необходим е допълнителен такъв), ако последното число от комбинацията е с един номер по-голямо или по-малко. Ключалката ще се отвори без индикация, че е изпратен алармен сигнал за отключване под принуда.Двоен код – изисква въвеждането на две валидни комбинации за отключване на ключалката.
DS-01
DS-01
Депозитарeн сейф
Новостите в областта на охранителния бизнес винаги са имали за цел да се постигнат по-голяма сигурност и комфорт за клиентите. DS-01 e иновативно решение в сферата на съхрание на ценности предлагащо:Комбинация от метален шкаф и огнеупорна каса, закрепени към пода или стенатаНезависима електронна система за охрана и сигнализацияПостоянно включена под охрана алармена системаСледене на състоянието от дежурен център и чрез SMS известяванеСигурна защита срещу кражба или посегателства чрез специален детектор разположен в отвора за депозиране на ценностиПодходящо за търговски обекти и офиси генериращи значителни оборотиСигурна защита при ниска инвестицияПредлага се в комбинация с услугата „Депозитарен шкаф” на СОТ161
DS-SI
DS-SI
Депозитарен сейф
Депозитарен шкаф, комбиниращ огнеупорна каса и специална външна обшивкаМонтира се в банков клон или специализирани зони за денонощно банково самообслужванеОсигурява възможността клиентите сигурно да депозират парични суми по всяко време на денонощиетоДостъпът до депозитара се осигурява чрез оторизирана банкова картаВъзможност за оборудване с независима електронна система за охрана и сигнализация - избран от вас мониторинг център и SMS известяванеСигурна защита срещу кражба или посегателства чрез специални детекториВъзможност за избор на метод за инкасиране - в задната част на устройството има врата с кодова ключалка и касов ключ Сигурна защита и удобство за вашите клиенти при ниска инвестиция
ново Modular 200
UR Fog Modular 200
Обем на покритие от 200 m³
Обем на покритие от 200 m³ UR FOG Modular 200
ново Modular 300
UR Fog Modular 300
Обем на покритие от 300 m³
Обем на покритие от 300 m³ UR FOG Modular 300
ново Modular 400
UR Fog Modular 400
Обем на покритие от 400 m³
Обем на покритие от 400 m³ UR FOG Modular 400
ново Modular 500
UR Fog Modular 500
Обем на покритие от 500 m³
Обем на покритие от 500 m³ UR FOG Modular 500
ново Modular 800
UR Fog Modular 800
Обем на покритие от 800 m³
Обем на покритие от 800 m³ UR FOG Modular 800