филтри

Изчисти филтрите
Назад

Покажи:

ново TK-3501
Kenwood TK-3501
ProTalk 446 Новият бюджетен избор за радиокомуникaционни професионалисти
Основните му предимства са: Безпроблемна работа, не се изисква лиценз за употребата му Лесна работа Доказана Kenwood надеждност Компактна и здрава Подобрена сила на звука с 1.5W BTL усилвател Потребителско програмиране без да е необходим софтуер Разширен обхват за разговори – прецизно настроена RX секция и оптимизирана антена позволяват по-широко покритие за разговори чрез новата радиостанция
ново PD365LF
Hytera PD365LF
License-free цифрова DMR радиостанция в модерен формат
License-free DMR радиостанция в модерен формат PD365LF е цифрова DMR радиостанция за свободно ползване с компактни размери и дизайн сходен на смартфон. Работи в свободния за употреба честотен диапазон 446 MHz. PD365LF е една от първите DMR радиостанции за свободно ползване на пазара. Благодарение на компактния си дизайн и интуитивно управление това цифрово DMR T1 радио е перфектното решение за ежедневна работа, което се побира във всеки джоб и е лесно за носене.
ново PD355LF
Hytera PD355LF
License-free цифрова DMR радиостанция в модерен формат
PD355LF е цифрова DMR радиостанция за свободно ползване с компактни размери и дизайн сходен на смартфон. Работи в свободния за употреба честотен диапазон 446 MHz. PD355LF е една от първите DMR радиостанции за свободно ползване на пазара.Благодарение на компактния си дизайн и интуитивно управление това цифрово DMR T1 радио е перфектното решение за ежедневна работа, което се побира във всеки джоб и е лесно за носене.